Dnes má meniny Ľuboslava a Ľuboslav

20.09.2006 Celý región

Ľuboslav a Ľuboslava sú novšie mená slovanského pôvodu s významom \"ľúbosť sláv\", \"oslavuj\" a \"ľúb slávu\". S nositeľmi mien Ľuboslav či Ľuboslava sa stretávam...
Ľuboslav a Ľuboslava sú novšie mená slovanského pôvodu s významom "ľúbosť sláv", "oslavuj" a "ľúb slávu". S nositeľmi mien Ľuboslav či Ľuboslava sa stretávame málokedy.

Oslovujeme ich Ľubo, Ľuboš, Slavo, a Ľuba, Ľubica, Slava. Meniny majú v rovnaký deň, 20. septembra. Ľuboslav, Ľuboslava sú predovšetkým ľudia veľmi aktívni a spokojní sami so sebou. Ich vôľa je premenlivá, no šťastie im praje. Nepatria k problematickým deťom. Sú usilovní, svedomití a obľúbení u učiteľov. Zameriavajú sa prevažne na klasické štúdium a cudzie jazyky. Keď dorastú, sú rodinne založení a majú zmysel pre profesionálnu zodpovednosť. Sú veľmi schopní a tvoriví. Ich úspech v práci sa preto dostavuje rýchlo. Životaschopnosť Ľuboslavov a Ľubosláv je dobrá, ale z chorôb sa zotavujú pomalšie, ako by si želali. Menšie zdravotné problémy, ktorými môžu trpieť, sú väčšinou zapríčinené nesprávnym spôsobom života. Ovplyvňujú ich planéty Mesiac a Merkúr. Ich šťastné farby sú biela, modrá, červená. Ochranné rastliny podbeľ, veronika, jazmín, ochranné kamene nefrit, rubín a achát.
(TASR)
 

Vyberte región